منتديات عشاق هانا مونتانا



 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول

شاطر | 
 

 التشيكن رول بالمقادير

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
MAIOIA
مشرفة
مشرفة
avatar

انثى
عدد الرسائل : 19
العمر : 16
المزاج : رايق
مزاجك :
بلدك :
دعائي لليوم :
تاريخ التسجيل : 01/02/2012

مُساهمةموضوع: التشيكن رول بالمقادير   الجمعة فبراير 03, 2012 3:19 pm

ازيكم يا حلوين عاملين ايه
يااااااااااارب تكونوا بخيييير

النهرده اكلتنا تشيكن رول
محشي جبنه و سوسيس
بس ايه شئ راااااااائع بجد
يلا نشووووووف:

المكونات:

شرايح فراخ بانيه متبله بالاتي:

((بصله + راس توم صغيره + علبه زبادي
+ رشه ملح وفلفل و اوريجانو و 3 وحدات كبابه صيني صحيحه
+ 4 وحدات حبهان + 3 وحدات قرنفل + نص فلفله + قطعه جنزبيل صغيره))

وكله في الخلااااااااااااااااااااط

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

جبنه شيدر شرايح
جبنه موزاريلا
سوسيس مسلوق
اعواد خشبيه

للتغطيه :

3 معالق نشا
3 معالق دقيق
بيضه
رشه ملح وفلفل واوريجانو
معلقه زيت
ربع كوب ماء

وده شكلها شبه الطحينه شويه

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

التحضير:

بعد نص ساعه على الاقل
صفي الفراخ كويس ونفردها كده

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

نبدأ الحشو نحط شريحه
من الجبنه الشيدر
حمرا او صفرا مش هتفرق
ونرش عليها شويه موزاريلا ورشه
اوريجانو
ونحط نص سوسيهايه عليهم بالشكل ده


التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي


ونلف الفراخ رووووول
كده انا خلصت المقدار

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

تدخل الفريزر من نص ساعه
الى ساعه لحد ما تبرد كويس
وبعدين نطلعها ونغرز فيها العود الخشب
ونكون حضرنا التغطيه
ونحط فيها الفراخ ونغطيها كويس
بالعجينه من جميع الجهات


التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

بعد كده ننزل بيها في الزيت ويكون سخن
((مش اوي طبعا عشان ما تتحرقش))
((ملحوظه : ما تحمريش كميه كبيره
مع بعض عشان الزيت ما يبردش))

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

ولما تتحمر من جهه نقلبها على الجهه التانيه
وماتخافوش الجبنه مش هتطلع لانها متجمده

التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي


ولما تتحمر كويس من جميع الجهات نطلعها
على ورق نشاف


التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

وده شكلها من جوه كمان


التشيكن رووول بتاع روبي جميل جمااال مالوش مثاااال ادخلي واحكمي

وتقدم مع بطاطس محمره او مكرونه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
التشيكن رول بالمقادير
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات عشاق هانا مونتانا :: منتدى الطبخ-
انتقل الى: